Wonderful Indonesia

Over Labuan Bajo  

Op het meest westelijke puntje van het eiland Flores, in de stadLabuan Bajo, of bovendiengespeld Labuhan Bajo, ligt slechts een kleine vissers Camping rustig met verbazingwekkend complete toeristische voorzieningen.De basis verklaring voor de brede waaier van gemakken is de aandacht van reizigers op het bestaan van de Komodo draak, lokaal aangeduid als Ora, of zelfs voor zijn uitstekende Federal Park dat meerdere 80 eilanden omvat.

Voor de meeste reizigers en ook voor Westerlingen die de meeste bedrijven bezitten, is de ontwikkelende stad gunstig en romantisch.Het uitzicht op houten gesprek met reizende echt genoten een onvergetelijke ervaring.Voor een paar avonturiers, Labuan Bajo kan een perfecte uitje.

Wonderful Indonesia

Er komen

Labuan Bajo is bereikbaar via land, lucht en zee.De gunstige ligging op het eiland Flores en de toegangspoort tot de Komodo-eilanden maken van Labuan Bajo een mogelijke groeiende bestemming, naast zijn rijke agrarische mogelijkheden.

Door de lucht

Vliegen naar Labuan Bajo is haalbaar voor de Komodo Airport is geopend voor gebruik.Transnusa Airlines is direct verbonden met Labuan Bajo met veel steden in Indonesië, zoals! Denpasar, Kupang, Ende en Mataram.Met aansluitende vluchten is Labuan Bajo ook verbonden met Kalabahi in Alor.Daarnaast voegt het zich samen met Bajawa, Sikka, Manggarai en Larantuka in ende, Kupang, Maumere, Ruteng en Tambolaka.Ga dan naar de website voor veel geavanceerdere vluchtschema’s.

Overland

Een Overland trip over het eiland Flores is potentieel maar duur, die Labuan Bajo in het meest westelijke deel verbindt met de beroemde bestemmingen in de zuidelijke regio.Van daaruit ben je plaats om een lange Overland-ervaring in Bima te maken, je gaat de vermoeiende excursie naar Sape hervatten.Aangezien u het pand in Sape kus, u een veerboot naar Labuan Bajo nemen.

Over zee

Het is erg handig als je lid wordt van een van de liveaboards die Komodo en Flores werken.Veel reizigers thuiskomen vervuld na een week of twee meer op onder degenen rond Oost-Indonesië, als ze slim genoeg om de bundel te kiezen, perfecte timing, en de mooiste gebieden.Zorg ervoor dat de tijd van de reis en weer ziekte elkaar passen.Neem nooit op één aspect dat je Hapless zal zetten.

Een keer per twee dagen, Tilongkabila van PELNI is het schip cruisen vanuit Beno, bovendien overspant het de Javazee naar de oostkust van Sulawesi.Tatamailau in hetzelfde bedrijf lagen Maumere, Timor en West-Papoea.